Trøndelag

Demo av fjernstyrt lab: CO2-varmepumpe for oppvarming av bolig

.

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: VVS-lab i Varmetekniske laboratorier. Kolbjørn Hejes vei 1B, 7034 Trondheim
  • STARTER: 16/05/2023 kl. 08.45
  • SLUTTER: 16/05/2023 kl. 10.00
  • PRIS: 0,-

Arrangør:

Velkommen til demonstrasjon av fjernstyrt lab («remote lab») i Varmetekniske laboratorier på NTNU på Gløshaugen i Trondheim den 16. mai 2023.

Styring av en CO2-varmepumpe for oppvarming av bolig blir presentert. Omvisning organiseres som fysisk besøk på laboratoriet hvor anlegget og styring blir vist frem av professor Natasa Nord ved NTNU – institutt for energi- og prosessteknikk. Deltakerne får en demonstrasjon av fjernstyring av laboratoriet.

Oppmøte er senest 8.45 den 16. mai for felles avgang inn i adgangsbegrenset lab.
Det vil skje i VVS-lab i Varmetekniske laboratorier, Kolbjørn Hejes vei 1B, 7034 Trondheim (se Google maps: https://goo.gl/maps/kRiHdyrHLgG1AqE68).

MELD DEG PÅ HER: https://www.ntnu.no/machform/view.php?id=1385131

Digitalt deltakelse: Utvalgte som ikke kan komme fysisk til Varmeteknisk laboratoriet, vil kunne få mulighet for å fjernstyre anlegget og følge deler av omvisningen via Zoom. Du settes på venteliste og vil bli kontaktet direkte av Natasa Nord med lenke om du får plass.

Målgruppa for arrangementet er personer som drifter og følger opp energisystemer i bygninger, lignende systemer eller driver med styringssystemer for bygninger. Mer om prosjektet: http://reopenproject.eu/. Prosjektet er finansiert av Erasmus+, EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett.

Det er begrenset antall plasser, og påmelding er påkrevet.

Det vil bli enkel servering av wraps og kaffe.

Powered by Labrador CMS