Trondheim

Bransjetreff med NemiTek Trøndelag

Møt bransjekolleger med sosialt og faglig påfyll!

Praktisk informasjo:

  • ADRESSE: Habitat. Olav Tryggvasons gt. 30, 7011 Trondheim
  • STARTER: 21/05/24 kl. 17.00
  • SLUTTER: 21/05/24 ca. kl. 19.00
  • PRIS MEDLEM: 0,-
  • PRIS STUDENT-MEDLEM: 0,-

Er du ikke medlem og ønsker å melde deg inn? [Trykk her] for å melde deg inn i foreningen.

NemiTek Trøndelag har gleden av å invitere til enda et bransjetreff, denne gangen på Habitat tirsdag den 21. mai 2024. Dette arrangementet er helt gratis, ta med kolleger og meld dere på!

Det blir lett bespisning, drikke og god stemning. Her har du muligheten til å mingle med bransjekolleger med faglig påfyll!

Med oss har vi Lise Marie Nergaard, daglig leder i Apurgo. Hun skal holde innlegg om: 

Når «slik vi alltid har gjort det», blir det dyreste valget. Ja, det er mulig å få i pose og sekk! Vi gir deg et innblikk i hvordan du enkelt kan jobbe smart med vannbehandling for å få kontroll på legionella bakterier og begroing. Samtidig kan du oppnå store energibesparelser, og med riktig metode kan du tilføre bygget ditt Breeam-poeng. Ulike bygg har ulike behov. Vi viser deg hvordan du uansett bygg og vannforbruk kan spare opp mot 80% energi på vannbehandlingen, redusere synlige og usynlige vannlekkasjer, få ned antall driftstimer og kutte farefulle hetvannspylinger og bruk av kjemikalier.

Avslutningsvis gir vi deg et innblikk i, og tips for hvordan du kan ta full kontroll over ditt kjøle- og varmeanlegg med digitaliserte løsninger som reduserer energibruken, kutter i driftsoppgavene og gir deg bedre styring av ditt energianlegg. Med andre ord et kinderegg for ditt bygg som gir full kontroll over anlegget.

Sen påmelding eller spørsmål? Ta kontakt med: Markus.midttun@systemair.no / 979 97 034.

Foredragsholder:

Powered by Labrador CMS