Rogaland

Trykk på play-knappen for å spille av video over.

Rebusløpet i Rogaland

.

Praktisk informasjon:

  • OPPMØTE: Clarion Hotel Stavanger. Arne Rettedals gate 14, 4008 Stavanger
  • STARTER: 29/09/23 Kl. 17.00
  • SLUTTER: 29/09/23 Kl. 00.00
  • PRIS: 400,- ekskl. mva pr person
  • PÅMELDINGSFRIST: 08/09/2023

Ikke-medlemmer får tilbud på e-post om gratis medlemskap i 6 måneder.

.

Allerede påmeldte lag:

Sig. Halvorsen, Bryne RØR, Fremje VVS,  Norconsult, BTS-Counsulting, Stavanger kommune, GK Norge, Lie Ventilasjon, Swegon, Nordomatic, Ferkingstad & Alsaker, Errive', Hamstad, Bravida, Caverion, JBS Inneklima, Systemair, Covent, Finn Midbøe og Eiwa.

Fredag den 29. september skjer det! Nå er det endelig tid igjen for VVS-rebusløp i regi av NemiTek Rogaland, og vi ønsker å få bransjen med på en kjekk samling!

I år gjennomføres rebusløpet i Stavanger, men vi oppfordrer også de som bor i Haugesundsområdet til å delta og danne et lag. Rebusløpet vil foregå i Stavanger sentrum, oppmøtested er Clarion hotell fra kl. 17.00 og avsluttes med middag, festligheter og premieutdeling. I år er det Jim Jacobsen som står for premieutdeling og morsomheter, Jim er en showmann som kan alt: humor, musikk, show og gode historier. Du kan lese mer om Jim her.

Anbefalt lagstørrelse er 5 personer (maks 10 per lag). Vi lager også blandet lag for de som ønsker det. Lag kan ettersendes, meldt da på en kontaktperson og gjerne ca. antall deltakere.

Ønsker du å overnatte? Vi har fått tilbud fra Clarion Hotel Stavanger om pris på overnatting fra fredag 29.09 til lørdag 30.09. Oppgi "GR019505" for å få denne prisen på overnatting: Enkeltrom: 1340,- / Dobbeltrom: 1540,-. Tlf: +47 51 50 25 00 (tastevalg 4) / E-post: cl.stavanger@strawberry.no.

Vi har også gleden av å tilby gratis medlemskap i 6 måneder for deg som ikke er medlem fra før, du vil da bli kontaktet på e-post for tilbud.

Husk å meld i fra om allergier/preferanser. Under 20 år? Gi beskjed om dette i påmeldingsskjema.

Dette vil du ikke gå glipp av, vi håper å se deg!

Påmelding er nå stengt, har du spørsmål rundt påmelding ta kontakt med camilla@nemitek.no.

Powered by Labrador CMS