Praktisk informajson:

  • OPPMØTE: SALT, Langkaia i Oslo
  • STARTER: 07/09/23 Kl. 16.00
  • SLUTTER: 07/09/23 Kl. 00.00
  • PRIS: 750,- ekskl. mva pr person

    Påmeldingsfrist 14. august. Ved avmelding etter frist må avgift betales.
  • .

Rebusløpet arrangeres av:

Endelig er det tid for årets rebusløp med NemiTek Oslo og vi gleder oss! Rebusløpet arrangeres i år av Ingenia og gjennomføres torsdag 07. september fra kl. 16.00. Dette pleier å være en stor suksess, og i år er intet unntak.

Rebusløpet har fellesstart kl. 16.00 på SALT, Langkaia i Oslo, her blir det servering av mat og drikke – forhåpentligvis i sola! Deretter foregår resten av rebusløpet sentralt i Oslo hvor vi vandrer fra bar til bar og løser oppgaver. Til slutt ender vi alle opp på samme lokasjon hvor vi skal spise mat, drikke noe godt, prate, danse, ha aktiviteter og premieutdelinger!

Av erfaring er det stor interesse for å bli med på rebusløpet, vi oppfordrer derfor til rask påmelding for å sikre deg og laget ditt plass.

Deltakeravgiften er 750,- ekskl. mva pr. person, dette inkluderer middag og bevertning. To studentlag får stille gratis.

Under rebusløpet  vil vi dele ut hederspris for god innsats i VVS-bransjen. Har du noen du ønsker å nominere? Fyll ut skjema HER.

HUSK å kle deg ut, det vil bli premie for beste utkledning. Ta med gode kolleger, finn frem konkurranseinstinktet og meld deg på nå!

NB! Det er 20-års grense på dette arrangementet.

Påmelding er nå stengt, har du spørsmål rundt påmelding ta kontakt med camilla@nemitek.no.

Powered by Labrador CMS