Oslo

NemiTek Afterwork: Paneldebatt om fremtiden til behovsstyrt ventilasjon

Møt bransjekolleger med sosialt og faglig påfyll

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Youngs. Youngstorget 3 i Oslo
  • STARTER: 23/11/23 kl. 17.00
  • SLUTTER: 23/11/23 kl. 21.00
  • PRIS MEDLEM/STUDENT: 0,-
  • PRIS ØVRIGE: 0,-

Er du ikke medlem? Vi ønsker flest mulig velkomne, men NemiTek-medlemmer vil alltid komme først i køen. Vi anbefaler å melde deg inn for å ikke stå på venteliste. Du kan melde deg inn [her].

Velkommen tilbake til en sosial og faglig berikende afterwork med NemiTek Oslo, torsdag den 23. november på Youngs i Oslo.

Det blir lagt opp til en åpen diskusjon mellom et panelet på scenen og publikum, samtidig som ordstyrer guider oss igjennom ledende spørsmål.

Denne gangen skal vi rette fokuset på behovsstyrte anlegg. Målet er å avmystifisere utfordringene, spesielt i forbindelse med ferdigstillelse/drift, for å peile veien til en driftssikker fremtid med godt inneklima og nøktern energibruk

Det er nemlig ikke alltid tiltakshavere ser fordelene med utstrakt bruk av behovsstyring, blant annet gror det skepsis for at spjeldoptimaliserte anlegg vil fungere som tiltenkt

Spesielt ser man utfordringen i rehabiliterte bygninger, hvilket næringen bør mestre om man vil skal målene om reduksjon i levert energi til eksisterende bygningsmasse.

På Youngs kan man enkelt bestille forfriskende drikkevarer og mat. Det er kun begrenset antall plasser, vi anbefaler å melde deg på så snart som mulig. Bla lengre ned på siden for å komme til påmeldingsskjema.

Tips til panelspørsmål eller ønsker om bidragsytere? Send E-post til: Jonathan.Lundblad@multiconsult.no

Vi sees til en spennende debatt!

Påmelding er nå stengt - kontaktperson på stedet om du har spørsmål eller sen påmelding: Jonathan.Lundblad@multiconsult.no / 414 11 266.

Foredragsholdere:

Powered by Labrador CMS