Oslo

NemiTek Afterwork: En titt inn på Oslos smarteste kontorbygg. Tok vi for mye Møllers tran?

Møt bransjekolleger med sosialt og faglig påfyll!

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Hausmanns hus.  Hausmanns gate 21, 0182 Oslo
  • STARTER: 13/02/24 kl. 17.00
  • SLUTTER: 13/02/24 kl. 21.00
  • PRIS MEDLEM/STUDENT: 0,-
  • PRIS ØVRIGE: 0,-
  • Matservering faktureres deltaker i ettertid. Se priser i påmeldingen.

Er du ikke medlem? Vi ønsker flest mulig velkomne, men NemiTek-medlemmer vil alltid komme først i køen. Vi anbefaler å melde deg inn for å ikke stå på venteliste. Du kan melde deg inn [her].

Velkommen til et nytt år med et sosialt og faglig berikende afterwork med NemiTek Oslo, tirsdag den 13. februar 2024. Denne gangen på Hausmanns Hus.

Vi samles i ateriet på Hausmanns hus for å ta en titt på Oslos smarteste kontorbygg. Hva har blitt gjort i bygget? Hva skiller det fra et annet kontorbygg? Noe som er overkill? Noe mer som bygget skal suppleres med? 

Med oss har vi Martin Almerud fra Hathon som er gårdeiers representant, ansvarlig for alt som ikke fungerer, teknisk alibi og premissgiver i prosjektet Hausmanns Hus. Eirik Bjørnstad er automatikk og ITB-rådgiver i EvoTek, og han har hatt rollen som byggherres ITB-ansvarlig og fulgt den tekniske løsningen på Hausmanns hus tett siden forprosjektet. Tom Nerleir fra KlimaControl er automatikkleverandør. I tillegg til Arne Pihl Bordi fra Norconsult som har på prosjektet Hausmanns Hus vært byggherrens VVS-konsulent fra skisseprosjekt og forprosjekt til byggeplassoppfølging og overlevering.

Det vil bli enkel matservering på Hausmanns hus, du kan velge mellom wrap, baguette og pizza. Dette faktureres deltaker i ettertid, huk av for hva du ønsker i påmeldingsskjemaet. Husk å gi beskjed om eventuelle preferanser/allergier. 

Det blir lagt opp til en åpen diskusjon mellom et panelet og publikum, samtidig som ordstyrer guider oss igjennom ledende spørsmål. Tips til panelspørsmål? Send e-post til: jonl@multiconsult.no.

Det er kun begrenset antall plasser, vi anbefaler å melde deg på så snart som mulig!

Vi sees til en spennende debatt!

Sen påmelding eller spørsmål? Ta kontakt: jonl@multiconsult.no / 41411266.

Foredragsholdere:

Powered by Labrador CMS