Digitalt

Frokostseminar: Trenger vi befuktning av luften?

Praktisk informasjon:

  • Påmeldte får link på e-post
  • STARTER: 19.08.2020 kl. 09:00
  • SLUTTER: 19.08.2020 kl. 11:00
  • PRIS MEDLEM: 0,-
  • PRIS STUDENT: 0,-
  • PRIS ØVRIGE: 400,-

Hovedsponsorer:

Velkommen til enda et spennende digitalt frokostseminar i regi av Oslo NemiTek. Onsdag den 19. august 2020, fra kl. 09.00.

Med oss i studio har vi seniorforsker Sverre Bjørn Holøs fra SINTEF og tidligere overlege Jan Vilhelm Bakke fra Arbeidstilsynet. To fagsterke og svært engasjerte personer.

Med koronaepidemien har debatten blusset opp om hva som er riktig luftfuktighet. VVS-bransjen som lenge har hatt berøringsangst for befuktning etter dårlige erfaringer på 70- og 80-tallet. Men nå starter vi debatten: Trenger vi befukting?

Trenger vi befuktning også i kontorer, skoler og i boliger? Kan vi redusere ventilasjonsluftmengdene for å oppnå en høyere luftfuktighet, eller pådrar vi oss da andre problemer istedenfor? Oppfører COVID-19 seg på samme måte som influensavirus? Er det forsvarlig å befukte utifra et energimessig synspunkt?

Spørsmålene er mange. Vi får presentert oppdaterte resultater fra forskning og anbefalte løsninger på noen problemstillinger. Vi får også vite litt om hva vi ikke vet, og hva det trengs å forskes mer på.

Jan Vilhelm Bakke vil innlede med medisinerens blikk på forskning og helse. Sverre Bjørn Holøs tar over stafettpinnen og snakker blant annet om tekniske løsninger og utfordringer for å sikre både riktig luftfuktighet og godt inneklima.

Det vil være mulig å stille spørsmål til foredragsholderne i chatten vår igjennom hele foredraget!

Foredragsholdere: