Loen

VVS-messe Loen 2020

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Hotel Alexandra
  • STARTER: 06/03/20 kl. 12:00
  • SLUTTER: 08/03/20 kl. 16:00

Som tidligere år inviterer vi med dette til en hyggelig familieweekend med sosialt samvær og underholdning for både barn og voksne, så vel som en faglig treffplass! Dette blir nå arrangert for 27 gang. Foreløpig program er tilgjengelig på www.vvsloen.no og endelig program vil bli delt ut ved ankomst.

Av spesielt viktige hendelser i løpet av denne helgen vil vi trekke frem:

Hovedsponsor:

Hovedsponsor:
Empty article - Title
Empty article - Title

Med vennlig hilsen:

Med vennlig hilsen:

Fredag kl. 12.00 - Fagseminar:
Til å holde årets fagseminar får vi besøk av Sindre Gundersen. Sindre representerer Angvik eiendom, og har tidligere solid erfaring fra entreprenørsiden. Her har vi med en ekte ildsjel å gjøre, som har mye spennende på gang som får ringvirkninger for bransjen i hele fylket. Se mer info i agendaen.

Vi håper på at flest mulig har anledning til å møte her, og vi kan friste med at lunsj på fredag er gratis! Eventuell lunsj på søndag betales av hver enkelt.

Vi har reservert hele SPA-anlegget hele helgen, der interesserte må melde seg på før den tid. Da det tidligere har vist seg at dette er populært, anbefales det at det ikke ventes for lenge med å bestille. Priser og bestilling finner du på www.alexandra.no / tlf. 57 87 50 00.

Vi har også reservert omtrent hele Loenfjord Hotel i tillegg til hele Alexandra. Dette for å unngå problemer med overbooking. Som tidligere år reduserer vi prisen på Loenfjord med hele kr 500,- pr person, eller kr 1000,- pr par for weekenden. Det er ikke mulig å få plass til alle på Alexandra, vi håper derfor at flest mulig benytter seg av dette tilbudet.

NB: Vi garanterer at minst 1 rom pr firma blir reservert på Alexandra. I tillegg prøver vi å få plass til alle med små barn på Alexandra.

[Trykk her] for informasjon og agenda!

.

Empty article - Title
Empty article - Title

.

Powered by Labrador CMS