Loen

VVS-messe i Loen

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Hotell Alexandra. Lodalsvegen 22, 6789 Loen
  • STARTER: 09/03/2023 kl. 13.00
  • SLUTTER: 12/03/2023

Arrangør:

Nordvestlandet

Vi ønsker alle velkommen til VVS-helga den 09.-12. mars 2023 på hotell Alexandra.

Som tidligere år inviterer vi med dette til en hyggelig familieweekend med sosialt samvær og underholdning for både barn og vokse, så vel som et faglig treffplass.

I år blir det noen nyheter i programmet, blant annet vil det bli minimesse både fredag ettermiddag og lørdag formiddag. Som i fjor vil alle årsmøter bli lagt på lørdag.

Årets underholdning står komiker og artist Ørjan Liavåg og powerhouse-vokalisten Lizz for. I tillegg til trubadur Gil Edwards underholde oss i baren.

I årets faglige del vil vi fokusere på to dagsaktuelle hovedtema: «spennende tider i politikk og business» og «energikrisen i et VVS- perspektiv». Begge tema inneholder både muligheter og utfordringer for bransjen vår, og vi skal tar for oss begge. Dog med hovedvekt på mulighetene, i god nordvestlandsk grunderånd. Hovedtaler er administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne Røiseland. I tillegg vil det bli fagtekniske foredrag, og mulig en liten overraskelse? Mer detaljer kommer, følg med på facebook og vvloen.no.

Se foreløpig program under, merk at det vil forekomme noen justeringer frem mot arrangementet.

Vi har reservert hele SPA-anlegget, der interesserte må melde seg på før den tid. Da det tidligere har vist seg at dette er populært, anbefales det at det ikke ventes for lenge med å bestille her, da det ellers kan bli fullbooket. Priser på de ulike tilbud finnes på www.alexandra.no, og bestilling gjøres med Hotel Alexandra på tlf. 57 87 50 00.

Også i år har vi reservert omtrent hele Loenfjord Hotel i tillegg til hele Alexandra. Dette for å unngå problemer med overbooking. Som tidligere år reduserer vi prisen på Loenfjord med hele kr 500,- pr person, eller kr 1000,- pr par for weekenden. Det er ikke mulig å få plass til alle på Alexandra, vi håper derfor at flest mulig benytter seg av dette tilbudet.

NB: Vi garanterer at minst 1 rom pr firma blir reservert på Alexandra. I tillegg prøver vi å få plass til alle med små barn på Alexandra.

Som vanlig gjøres påmelding kun gjennom vvsloen.no, og her vil det også bli lagt ut oppdatert informasjon etter hvert. Meld deg på HER.

Vi håper å se deg i Loen!

Powered by Labrador CMS