Loen

VVS-messe i Loen

Empty article - Title

Vi ønsker velkommen til VVS- helga 18.- 20. mars 2022 på Hotel Alexandra.

Etter et ufrivillig sabbatsår er det med stor glede og forventning at vi igjen kan ønske velkommen til VVS-bransjens storsamling i Loen. I tillegg til at vi har fått et ekstra år til å glede oss på, er det slik at det i år er 30 år siden VVS Loen ble arrangert for første gang. Da blir det naturligvis en høvelig markering. Nytt av året er at det er gjort en del endringer i programmet. Blant de viktigste er at fredagen fokuserer på fag og messe, mens alle årsmøter legges til lørdag formiddag. I år kan blant annet by på et forrykende musikalsk show med Ausekarane, underholdning av trubadur Tico, kåseri fra grunder og moromann Svein Inge Fosse, faglig foredrag fra Harald Lillebø og mye mer.

Sjekk ut foreløpig program [her]

Vi har reservert hele SPA-anlegget 18- 20 mars 2022, der interesserte må melde seg på før den tid. Da det tidligere har vist seg at dette er populært, anbefales det at det ikke ventes for lenge med å bestille her, da det ellers kan bli fullbooket. Priser på de ulike tilbud finnes på www.alexandra.no, og bestilling gjøres med Hotel Alexandra på tlf. 57 87 50 00.

Også i år har vi reservert omtrent hele Loenfjord Hotel i tillegg til hele Alexandra. Dette for å unngå problemer med overbooking. Som tidligere år reduserer vi prisen på Loenfjord med hele kr 500,- pr person, eller kr 1000,- pr par for weekenden. Det er ikke mulig å få plass til alle på Alexandra, vi håper derfor at flest mulig benytter seg av dette tilbudet. NB: Vi garanterer at minst 1 rom pr firma blir reservert på Alexandra. I tillegg prøver vi å få plass til alle med små barn på Alexandra.

Vi håper å se deg i Loen!

Er du leverandør? [Trykk her] for informasjon.

Powered by Labrador CMS