Loen

VVS-messe i Loen

Foto: https://www.alexandra.no/no/framside.aspx

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Hotel Alexandra. 
    Lodalsvegen 22, 6789 Loen
  • STARTER: 08/03/2024
  • SLUTTER: 10/03/2024

 Vi ønsker deg hjertelig velkommen til VVS- helga 8.- 10. mars 2024 på Hotel Alexandra. Som tidligere år inviterer vi med dette til en hyggelig familieweekend med sosialt samvær og underholdning for både barn og voksne, så vel som en faglig treffplass! 

Også i år blir det noen nyheter i programmet. Blant annet vil det bli minimesse både fredag ettermiddag og lørdag formiddag. Som i fjor vil videre alle årsmøtene bli lagt til lørdag. Vi får besøk av Thomas Ryste, mannen bak «Klypa» universet, med blant anna den etter hvert kjente Kjell Kjellen Bigset, som helt sikkert har synspunkter på bærekraft, den grønne bølgen og mye annet i VVS-bransjen. Dette blir moro. I tillegg vil en trubadur underholde oss i Salong Ida fredag kveld. 

 I årets faglige del fokuserer som vanlig på dagsaktuelle tema. Pr nå har vi fått på plass halvparten av programmet: 

PRAKTISK BRUK AV EIENDOMSTEKNOLOGI I BYGNINGER – FORDELER OG ULEMPER :

Ønsker du kontaktinformasjon for messen?
Trykk her.

I takt med den akselererende teknologiske utviklingen, har eiendomsteknologi i bygg blitt et varmt tema i byggebransjen. Det lanseres stadig nye løsninger, og industrien står overfor valg om hvilke teknologier som er verdt å implementere. Med bakgrunn i flere år med erfaring, vil Tommy Hagenes fra Energy Control dykke ned i den praktiske bruken av eiendomsteknologi i bygg. Hvordan kan disse teknologiene forbedre eller potensielt komplisere byggeprosjektene våre? Er byggebransjen virkelig klar for denne teknologiske revolusjonen? Bli med og utforsk både fordelene og ulempene ved denne spennende utviklingen. 

Vi har reservert hele SPA-anlegget 10- 12 mars 2023, der interesserte må melde seg på før den tid. Da det tidligere har vist seg at dette er populært, anbefales det at det ikke ventes for lenge med å bestille her, da det ellers kan bli fullbooket. Priser på de ulike tilbud finnes på www.alexandra.no, og bestilling gjøres med Hotel Alexandra på tlf. 57 87 50 00. I år har vi også reservert mange rom på Loenfjord Hotel i tillegg til hele Alexandra. Dette for å unngå problemer med overbooking. NB: Vi garanterer at minst 1 rom pr firma blir reservert på Alexandra. I tillegg prøver vi å få plass til alle med små barn på Alexandra. 

Som vanlig gjøres påmelding kun på www.vvsloen.no , og her vil det også bli lagt ut oppdatert informasjon etter hvert.  Følg med på VVS Loen sine facebook- sider og www.vvsloen.no.

Vi håper å se deg i Loen!

Powered by Labrador CMS