Hedmark/Oppland

Medlemsmøte: HIAS’ nye vannbehandlingsanlegg

.

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: HIAS IKS. Sandvikavegen 136, 2312 Ottestad
  • STARTER: 04/10/2023 kl. 16.30
  • SLUTTER: 04/10/2023 kl. 19.00
  • PRIS: 0,-

NemiTek Hedmark/Oppland har gleden av å invitere til medlemsmøte om det nye vannbehandlingsanlegget hos HIAS på Nordsveodden, onsdag den 04. oktober 2023. Dette medlemsmøtet gjennomføres hos HIAS i Ottestad. Her blir det presentasjon og omvisning på anlegget.

Hias har bygd nytt og fremtidsrettet vannbehandlingsanlegg på Nordsveodden i Ottestad. Det nye anlegget sikrer innbyggerne trygg og sikker vannforsyning og kapasitet for vekst i regionen.

Hovedbegrunnelsen for å bygge nytt vannbehandlingsanlegg var å øke sikkerheten med hensyn til hygienisk vannkvalitet. Det er bygd et nytt vannbehandlingsanlegg med utvidet rensing, slik at Hias har en vannforsyning som tilfredsstiller Drikkevannsforskriftens krav til hygienisk sikkerhet. 

Forskriften krever tilstrekkelige barrierer, som hindrer at vannet inneholder sykdomsfremkallende bakterier, virus og parasitter. Blant annet klimaendringer påvirker råvannskvaliteten i Mjøsa. Det nye anlegget dimensjoneres for å ta høyde for større fremtidige variasjoner i råvannskvaliteten. Hias sikrer hedmarkingene godt, nok og sikkert vann. Du kan lese mer her.

Det blir servering av drikke og pizza før medlemsmøtet/omvisningen starter. Husk å gi oss beskjed om eventuelle allergier/preferanser i påmeldingsskjema. Se program under.

Dette medlemsmøtet er gratis. Er du ikke medlem og ønsker å melde deg inn? [Trykk her] for å melde deg inn i foreningen.

Påmelding er nå stengt - Kontaktperson på stedet om det skulle være noe: Joakim.borgen@hamar.kommune.no / 47802572

Powered by Labrador CMS