Digitalt kurs

Styring av inneklima og energibruk i bygg
- Hvordan ta i bruk ny sensorteknologi?

Praktisk informasjon:

  • Pris Medlem: 2450,-* ekskl. mva
  • Pris Student 490,-* ekskl. mva
  • Pris Øvrige: 3950,- ekskl. mva
  • Språk: Norsk
  • Tilgjengelighet: Åpent
  • Påmeldingsdato: Når som helst
  • Hvem kan ta kurset: Alle

Kursbeskrivelse:

Utviklingen innen sensorteknologi skaper nye metoder for styring og regulering av inneklima og energibruk i bygg. Gjennom dette kurset gjør vi deg kjent med hvilke muligheter og løsninger som nå er tilgjengelige, og hvordan du kartlegger viktige faktorer for optimalisering av inneklima og energibruk.

Kurset gir deg god innsikt og forståelse for hvordan selskaper som satser på en ny generasjon eiendomsteknologi tenker, og hvilke resultater de oppnår med sin satsing. Det er en stor gevinst for både brukere, driftere og eiere av bygg å ha kjennskap til hvordan de ulike parameterne for godt inneklima egentlig er i bygget, og hvordan vi kan optimalisere deretter.

Alle deltagere får sendt en sensor (Airthings Wave Mini) til odel og eie. Les om sensoren her. Sensoren måler luftbårne kjemikalier (VOC), temperatur og luftfuktighet, slik at du kontinuerlig kan overvåke disse parameterne for et rom eller område i bygget. Alle data går opp i «skyen» slik at verdiene kan integreres med andre sensorer og legger enkelt føringer mot FDV systemet ditt for avvik og oppgavehåndtering eller styring og regulering av SD-anlegget i bygget ditt.

Alle deltagere får sendt en sensor (Airthings Wave Mini) til odel og eie.

Alle deltagere får sendt en sensor (Airthings Wave Mini) til odel og eie.

Målgruppe: Rådgivende ingeniører, entreprenører, prosjektledere, byggdriftere og eiendomsbesittere

Varighet: ca. 210 minutter

Kursholder:

Kursholder:

Tommy Hagenes
Tommy er Eier/Daglig leder/Rådgiver hos Energy Control AS. Har jobbet med byggautomasjon i 12 år med erfaring fra tekniker til avdelingsleder med salgserfaring. Veien videre gikk til facility management med fokus på teknisk forvaltning, særlig på energieffektive bygg deretter å spesialisere meg på "Proptech" sensorteknologi. I 2019 var Tommy med på over 100 bygg som ble gjort litt smartere for en lav kost.Powered by Labrador CMS