Rogaland

Medlemsmøte: Sertifiseringsverktøy for bærekraftige bygg – BREEAM og WELL

Praktisk informasjon:

Digitalt medlemsmøte - vi sender påmeldte info og tilgang via mail

  • Starter: 18.02.2021 kl. 16.30
  • Slutter: 18.02.2021 kl. 17.30
  • Pris medlem: 0,-
  • Pris student-medlem: 0,-
  • Pris øvrige: 200,- ekskl. mva.

NemiTek Rogaland har gleden av å invitere medlemmer til digital presentasjon av sertifiseringsverktøyene BREEAM-NOR og WELL Building Standard, torsdag den 18. februar.

Medlemsmøtet kjøres digitalt, vi sender påmeldte info og tilgang via mail.

Det blir en kort innføring i BREEAM-NOR generelt og tekniske emner spesielt, samt informasjon om den nye standarden for helsefremmende bygg, WELL.

BREEAM er verdens eldste og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon, utviklet av Grønn Byggallianse i tett samarbeid med bygg- og eiendomsnæringen i Norge.

Formålet er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosjektet, fra tidlig fase til overlevert bygg. BREEAM-NOR har vist seg å være et effektivt verktøy for å samordne de ulike aktørene i et byggeprosjekt og integrere bærekraftig tenkning i alle ledd. WELL Building Standard ble lansert i 2014 og er et rammeverk for å identifisere, måle, verifisere og følge opp byggkvaliteter som påvirker helse og trivsel for de som bruker bygget.

Møtet har startet - påmelding stengt

Foredragsholder:

Powered by Labrador CMS