Digitalt: Fornyelse av F-gass sertifikat

Praktisk informasjon:

DIGITALT: Kurset er tilgjengelig fra 01. oktober 2019

PRIS: 2500,-

Alle som har F-gass-sertifikat fra juni 2015 eller før, må fornye det før 1. juni 2020 (utatt frist grunnet koronavirus, ny frist er 1. september 2020) . Fagspesialist på området, Svein Gaasholt, tar deg gjennom pensumet for fornyelse av F-gass sertifikatet og mange gode kontrollspørsmål.

Kurset baserer seg på den reviderte forordningen (EU) nr. 517/2014 for F-gass-sertifisering, og omhandler alt som kreves av kunnskaper i for å kunne bli F-gass-sertifisert i kategori 1, 2, 3 eller 4. Kompendium er også inkludert i prisen*. Ønsker du i tillegg å kjøpe papirutgaven, gå til vvskunnskap.

.
.

Du får en god forståelse av hvordan kulde- og varmepumpeanlegg fungerer, om systemer og prosesser, drift og vedlikehold, aktuell HMS, relevante teknologier som erstatter eller minsker anvendelsen av F-gasser, samt sikker håndtering ved bruk av disse. Kurset gir deg best mulig grunnlag for å bestå den teoretiske eksamen.

*Tilgangen til kurset og digital utgave av kompendiet varer i 12 mnd. fra kjøpsdato. Innlogging til kompendiet kommer på mail ila. en arbeidsdag. Eksamensavgift er ikke inkludert i kursprisen.

[TRYKK HER FOR Å TA KURSET]