Bergen

Medlemsmøte: Norge lekker

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Scandic Bergen City. Håkonsgaten 2-7, 5015 Bergen
  • STARTER: 07/03/2024 kl. 16.00
  • SLUTTER: 07/03/2024 kl. 18.20
  • PRIS MEDLEM: 0,-
  • PRIS STUDENT-MEDLEM: 0,-
  • No-show gebyr 340,- ekskl. mva.

NemiTek Bergen presenterer et spennende medlemsmøte med temaet "Norge lekker" torsdag den 07. mars. Med oss har vi Thorn Fredrik Hemsen fra Armaturjonsson og Rolf Nøstdahl fra Sfty.

I dette møtet vil Thorn Fredrik ta for seg en viktig og aktuell problemstilling i VVS-bransjen – utfordringene med vannskader og effektiviteten av vannstoppventiler i norske hjem og bygninger. Til tross for gode intensjoner bak regelverket for vannstoppventiler, tyder ikke statistikken på at antall vannskader har blitt redusert. Hemsen vil dele sin innsikt og erfaringer. Han vil utforske alternative løsninger for å bygge lekkasjesikkert, diskutere utfordringene med dagens teknologi og oppfordre til en bransjevid diskusjon om hvordan vi kan finne bedre metoder for å forebygge vannskader.

Vi har også med oss Rolf som skal snakke om Sftys smarte vannstopper, som også er en lekkasjedetektor. Med denne vil vanntilførselen stoppes ved en vannlekkasje slik at vannskadene kan begrenses og stoppes raskt og effektivt. God varsling er svært viktig, og Rolf vil i dette møtet snakke mer om hvordan en vannstopper kan forhindre potsensielle skader. 

Dette møtet representerer en ganske god mulighet til å se litt nærmere på problemstilling og til å delta i en viktig samtale om en litt mindre lekk i fremtiden i Norge.

Husk å gi beskjed om eventuelle allergier/preferanser i påmeldingsskjema under.

Sen påmelding eller spørsmål? Kontaktperson på stedet om det skulle være noe: 
harald.aakre@vestrheim.no / 906 16 691

Foredragholdere:

Powered by Labrador CMS