Bergen

Medlemsmøte: Hvordan skal du slukke brannen?

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Thon Hotel Rosenkrantz. Rosenkrantzgaten 7, 5003 Bergen
  • STARTER: 11/06/2024 kl. 16.00
  • SLUTTER: 11/06/2024 ca. kl. 18.30
  • PRIS MEDLEM/STUDENT: 0,-
  • No-show gebyr 340,- ekskl. mva.

NemiTek Bergen har gleden av å invitere til spennende medlemsmøte tirsdag den 11. juni 2024, medlemsmøte vil handle om ulike slukkesystemer og hvor de best passer inn. 

Med oss har vi spinkler-ekspert Kjell Audun Flåten fra Multiconsult Norge, her skal vi få en kort gjennomgang av slokkemetodikk. Videre går vi gjennom hvilke valgmuligheter vi har innenfor automatiske slokkesystemer, som systemtyper, regelverk ol. Kjell vil også oppsummere fordeler og ulemper og viser hva som er passende bruksområder for med de ulike systemtypene. 

Vi har også med oss Tahani Berge fra Firemesh. Hun vil gi deg innsikt i viktigheten av automatisering og digitalisering av manuelle ettersyn, noe som er lovpålagt. Firemesh har utviklet løsninger som automatiserer og digitaliserer disse ettersynene. I dag er over 16 000 anlegg registrert hos FG i Norge. Statistikk viser at 75% av alle anleggene aldri blir kontrollert, og av de som kontrolleres, fungerer 2 til 5% ikke som de skal. Automatisering av ettersyn gir tidsbesparelser, økt trygghet og er kostnadseffektivt. Her kan du lære mer om hvordan vi kan forbedre sikkerheten gjennom moderne teknologi.

Husk å gi beskjed om eventuelle allergier/preferanser i påmeldingsskjema under.
Er du ikke medlem og ønsker å melde deg inn? Trykk her for å melde deg inn i foreningen.

Vi håper å se deg!

Påmelding er nå stengt. Har du spørsmål? Ta kontakt med styremedlemmer på stedet:

birthe@proptechinnovation.com / 481 29 718 eller harald.aakre@vestrheim.no / 906 16 691

Foredragsholdere:

Powered by Labrador CMS