Bergen

Kurs: Eiendomsteknologi - del 1

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Lokasjon kommer/Bergen
  • STARTER: 12.01.2020 kl. 08:30
  • SLUTTER: 12.01.2020 kl. 16:00
  • PRIS MEDLEM: 3490,-Rabattpris: Ved 3 eller flere deltakere fra samme firma får samtlige 30% rabatt på kursprisen.
  • PRIS STUDENT-MEDLEM: 790,-
  • PRIS ØVRIGE: 4990,-
  • MÅLGRUPPE: Rådgivende ingeniører, entreprenører, prosjektledere, byggdriftere og eiendomsbesittere

Deltakere får en Wave Mini fra Airthings

Eiendomsteknologi hadde sitt store inntog til byggebransjen i 2019. Tommy Hagenes har delt hvordan man kan bruke dette og hvordan det fungerer i praksis, slik at vi nå har skreddersydd et kurs som gjør at alle kan være med. I dette kurset vil man lære grunnleggende ord og begreper, hvilke muligheter som finnes og eksempler fra flere ulike "Proptech-løsninger". Du vil også få en innføring i: «Hvordan kommer i gang i dag?».

Vi jobber for at alle kursdeltagere får utdelt en sensor som en del av kurs 1, slik at kurs 2 kan ta utgangspunkt i den innsamlende data hos hver enkelt. På samme måte som at alle bransjer nå bruker IT som en del av løsninger, vil eiendomsteknologi hjelpe alt fra brukere, driftere og eiere av bygg. Les om sensoren her.

KURS - del 1
"Proptech" handler mye om å tenke nytt og bruke den teknologien som er tilgjengelig. Noen lokasjoner vil derfor "live-streame" foredraget fra Nemitek sitt studio, men opprettholde lokalt oppmøte i felles kurslokaler i Bergen. Dette for å opprettholde samhold, relasjonsbygging og fokus på kursets innhold med spørsmål i plenum gjennom en hel dag.

Kurset formål er å gi en grunnleggende innføring og forståelse av teknologi og
sensorikkens positive betydning for optimalisering av bygg. Skape nysgjerrighet og vilje hos kursdeltagerne til å tenke hvordan sensorikk kan skape en forskjell for dem i og for deres bygg. Få en oversikt over ulike teknologi som finnes i dag, og se hvordan teknologi kan hjelpe din bedrift.

Del 2 gjennomføres i 2021, mer informasjon og påmelding kommer til vinteren.

Meld deg på! Det kan bli begrenset antall deltakere grunnet Covid-19.

Foredragsholder: